facebook google plus pinterest youtube

Visitor centre Val Rosandra

Restoration of the Visitor Center of the Nature Reserve of Val Rosandra, in the Municipality of San Dorligo della Valle

The Visitor Center of the Nature Reserve of Val Rosandra is a building integrated in the cultural center named for the Slovenian poet France Prešeren, in the Municipality of San Dorligo della Valle. Into the Reserve it’s possible to follow a path of study about naturalistic and historical themes. The intervention has dealt with the whole redesign of the entrance, in the attempt to adapt it to the needs related with the progressive increase of the visitors that every year access to the building and the nearby theater. The project is characterized by the high rate of recyclable materials, necessary condition to gain the public financing for the construction.

Client  Municipality of San Dorligo della Valle
Dimensional data   650 mc
Chronology  2010-2014
Location Bagnoli della Rosandra, San Dorligo della Valle (TS)

FacebookLinkedInGoogle+